TYT Soru Bankası


ÖSYM YKS sınavına hazırlanan adaylar için YKS Matematik Soru bankalarını inceledik. Yazımızdan YKS (TYT AYT)Matematik kitap önerileri, YKS matematik kitap tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

Kolaydan zora TYT AYT YKS Matematik kitap önerileri

Sıfırdan başlayanlar için ideal bir kitaptır. Matematik temeli olmayan kişilerin çözmesi gereken soru bankalarıdır.Kolaydan zora doğru serileri vardır.Temeli olmayan adaylar ilk başta bu kitapları alarak kendilerini geliştirebilir.
2. Karekök Sıfır Soru Bankası (Kolay)
Temel işlem becerileriniz var ise öğrencilerime ilk başta tavsiye ettiğim kitap karekök sıfırdır. Temel işlem beceriniz var ise antrenmanlarla matematik kitabı uzun sınav maratonunda sizin için zaman kaybı olmaktadır. Karekök sıfır sb bitirdikten sonra orta seviye bir soru bankası çözmeye devam edebilirsiniz. Kitabın video çözümlerine karekök yayınlarının uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

3.Birey A Serisi Temel Düzey Matematik Soru Bankası ( Kolay)
Karekök sıfır soru bankasına alternatif olarak tavsiye edebileceğimiz kitap Birey A serisi Soru bankasıdır. Kitap kolay seviye sorulardan oluşmaktadır. Birey A veya Karekök sıfır sb tercih edebilirsiniz. İkisi de aynı seviye kitaplardır. Soru bankasını çözdükten sonra Birey B Matematik kitabına geçebilirsiniz. Kitabın çözümlerine Birey akademi üzerinden ulaşabilirsiniz.

4.Okyanus Yayınları YKS 40 Seansta Kolay Matematik Soru Bankası (Kolay)
Başlangıç seviyesi için uygun kitaptır. Ayrıca soruların tamamı video çözümleri vardır. Video çözümleri inceleyerek konuları daha iyi anlayabilirsiniz.
Orta ve zor seviye yks matematik kitap önerileri, yks matematik kitap tavsiyeleri;

1.Birey B Serisi Orta Düzey Matematik Soru Bankası (Orta)
Yukarıdaki kolay seviye yayınlarını bitirdikten sonra tercih edebileceğiniz orta seviye yayındır. Eğer temeliniz var ise orta seviye konular hakkında bilginiz var ise bu kitaptan soru çözebilirsiniz. Kitapta orta seviye sorular vardır. Son testlerinde ise kaliteli sorular vardır. Birey yayınlarının çözümlerine Birey akademi üzerinden ulaşabilirsiniz.Video çözümlerini incelemeniz konuları daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

2.Şenol Hoca Yayınları YKS İleri Matematik Çözüm Asistanlı SoruBankası (Orta)
Orta seviye matematik soru bankasıdır. Soru bankasında soru çözümleri için ipuçları ve çözüm yolları yer almaktadır. Soruları bu şekilde daha kolay çözüp bir sonraki seviye kaynaklarla devam edebilirsiniz.

https://www.kitap42.com

Hangi Matematik Soru Bankasını almalıyım?

TYT Matematik kitap tavsiyeleri yazımızdan yararlanarak aşağıdaki şekilde seçimler yapabilirsiniz.

1) Birey A-Birey B-Birey C

2) Karekök sıfır-Karekök SB-Acil Matematik

3) Okyanus Yayınları 40 Seans-Acil matematik-3 4 5 yayınları

4) Karekök Sıfır-Palme SB- Bilgi Sarmalı Yayınları

5) Okyanus 40 Seans-Birey B-Üç Dört Beş Yayınları-Apotemi

www.kitap42.com

Yorumlar