Paykwik Kart, Kolay ve Güvenli

İnsanoğlu sosyal bir varlıktır yani her işi kendi yapamaz ve yapamadığını başka insanlardan alır veya karşılar. Durum böyle olunca insanlığın varoluşundan buyana alışveriş var olmuştur.

Bu gereksinimler uzun yıllar takas yöntemiyle olmuş aslında güzelde olmuş herkes çalışmak durumda, üretmek durumunda ki takas etsin. Sonraki dönemlerde daha basite indirgenmek için para icat olmuş ve her malın bir karşılığı belirlenmiş. Sistem yine uzun yıllar bu şekilde ilerledi ve hala ilerliyor fakat kısmen. Para gümüş, altın, bakır ve en son hali olan kâğıt halini almış.
paykwik


Ama günümüzde durum biraz daha farklı artık. İnternetin halkın kullanımına sunulmasının ardından hızla gelişmesi ve artık alışveriş olayının internetten halledilmesi çok daha basit ve kazançlı bir kolay haline geldi. Fakat bu kadar güzelliğin birde dezavantajı var elbet. Bu da güven sorunu.

Bunu da halletmek mümkün artık. Deneyimli bir firma paykwik adlı bir hizmet sunmakta. Nedir bu hizmet? Paykwik kart internette kolaylıkla işlem yapmanızı sağlayan diğer adıyla16 haneli sanal paradır. Diğer kartlardan farkı şudur tek kullanımlık kart imkânı sunuyor. Bilgisayardan ve telefondan yapacağınız alışverişlerde işlem sonrası kart kayboluyor ve çalınma veya kaybolma gibi bilgilerinizin 3. Tarafların eline geçmesi engellenmiş oluyor.

Gayet başarılı bir yöntem değil mi? Bu karta kimler sahip olabilir sorusunun cevabı da eğer 18 yaşını geçtiyseniz bu çok basit. Paykwik web sitesine girip uzun protokol bölümlerini okuyabilir veya işlemi kolay bir şekilde yapabilmeniz için yönlendirici adımları izleyiniz. Ama bu işlemleri yaparken paykwik firmasının web sitesinde olduğunuza dikkat edin. Ve bu hizmet Euro üzerinden çalışmakta sizsiz olun tl veya dolar salmaya kalkmayın yani dolar ve tl seçeneği varsa muhtemel yanlış yerdesiniz.

Bu arada arkadaşlar anlatırken biraz karışık gibi gelebilir fakat çok basit ve sade bir ara yüz kullandıklarından her şey mükemmel ilerliyor. Şimdi gelelim asıl konumuza, paykwik sisteminin tam olarak anlatılması için madde madde sıralıyoruz…

https://www.paykwik.org

Yorumlar