Foon Deeps, Lounge & Bistro, Kıbrıs Girne de eğlence mekanı

Yavru vatan olarak adlandırdığımız Kıbrıs, herkesin görmesi gereken eşsiz güzelliklere sahip, eğlencesi ve gece hayatı oldukça hareketli olan bir yer. Kıbrıs genel olarak çok güzel mekanlara sahip olsa da Girne bir başka olsa gerek. Kıbrıs’ın en turistik liman şehri olan Girne sizi büyüleyecektir diye düşünüyorum. Bu vakte kadar Kıbrıs a hiç gelmedi iseniz, kesin önerimizdir, tatil planlarınız arasında ilk sıraya Kıbrıs’ı almanızdır.

Girne eğlence mekanı olarak oldukça popülerdir. Girne’yi gezerken fark edeceksiniz. Girne bölgesinde hizmet vermeye başlayan FOON DEEP’S bunlardan biridir. Girne de kaliteli bir mekan da vakit geçirmek ve eğlenmek istiyorsanız doğru adres Foon Deep’s, Kıbrıs lounge & bistro olacaktır. 


Kıbrıs tan etkilenmemek elde olmasa gerek. Özellikle tatil zamanları kıbrıs’a akın eden ünlüler de eğlence mekânlarının daha dolu olmasına sebep olmaktadır. Sadece eğlence değil elbet, deniz, ultra lux oteller ve aktiviteler, eğlence mekanları, yeme içme ve Kıbrıs restaurant hizmetleri de buraya olan ilgiyi artırmaktadır.
Bir sonraki tatil planına Kıbrıs rotası oluşturmak için artık karar sizin.

Yorumlar