Sunny, elton ve intum yetkili servisi konya

Yerli üretim de gururumuz sunny markası ve bünyesinde yer alan markalar ülkemizde oldukça tercih edilmektedir. Aldığınız veya mevcutta kullanmakta olduğunuz tüm sunny eşyalarınız için beyaz eşya, küçük ev aletleri ve diğer elektronik eşyalarınızın tamiri, bakımı için en doğru yer sunny yetkili servis dir. Yetkili servisler de garanti süresi devam eden tüm cihazlarınızı ücretsiz yaptırabilirsiniz.

Yetkili sunny servisi, sunny nin alt markaları olan axen, woon, elton ve intum markaları içinde servis hizmetleri sunmaktadır. Yetkili elton tv servisi konya’da tek durukan teknik olarak hizmet vermektedir. Elton tv son yıllarda iyice görünür ve bilinir durumdadır. A101 ler de ve diğer tüm mağazalarda satışı olmakta ve çok tercih edilmektedir elton led tv ler.

Tüm cihazlar için yetkili servisler daha güvenlidir. Buralardan alacağınız hizmet kalitesi ve garanti kapsamı diğer özel servislerde olmaya bilir. Konya yetkili sunny servisi, intum servisi, axen yetkili servis bilgilerini www.durukanteknik.com dan öğrenebilirsiniz.

Durukan Teknik Sunny yetkili servis telefonu, 0332 233 40 77 den her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
www.durukanteknik.com

Yorumlar