Sineklik ölçüsü alma ve sineklik montajı


Sineklik için nasıl ölçü alırım? 

Pencere veya kapınızı açtıktan sonra resimde gösterildiği üzere çerçevede bulunan plastik fitillerden genişlik ve yükseklik ölçünüzü alabilirsiniz. Fitilden fitile aldığınız ölçülere +8 cm ilave ederek ürünün bitmiş ölçüsünü elde edebilirsiniz. Siparişlerinizde sisteme gireceğiniz veya tarafımıza ileteceğiniz ölçülerin bitmiş ölçüler( +8 cm eklenmiş hali )olması gerekmektedir. www.denizcamsineklik.com


NOT: Bazı Kapı Pencerelerde sıva nedeniyle dış kısımda gerekli boşluk bulunmadığından dolayı sineklik kapının iç kısımlarına taşma gösterebilir. Eğer sizin pencere veya kapınızda böyle durum varsa çözüm ve doğru ölçü iletmek için lütfen ölçüyü almadan önce whatsapp destek hattımızdan iletişime geçiniz.

deniz cam sineklik

Sineklik montajını nasıl yapacağım?

Ürün kargodan resimde görüldüğü üzere demonte bir halde çıkmaktadır. Ürünün ip ile birbirine bağlı parçalarını bir masa üzerine gerdikten sonra, bağımsız diğer iki parçayı köşelerden bir araya getirerek toplamalısınız. Topladığınız ürünün köşelerinde vida delikleri bulunmaktadır. Paket içerisinde çıkan akıllı başlı vidaları kullanarak bir şarjlı vidalama veya tornavida yardımı ile pencere yada kapınızın çerçevesine sabitleyerek montajı tamamlayabilir, temiz havayı sinek ve haşereler olmadan evinizin – iş yerinizin içine alabilirsiniz. Menteşeli Sineklikler de ise ister kapı ister pencere olsun açılır kapanır yönün tam tersine vidalamanız gerektiğini unutmayın. Özellikle menteşe bağlantılarını yaparken pencerelerde ve kapılarda 2 adet menteşe kullanmanız sizleri montaj esnasında oldukça işinizi kolaylaştıracaktır. Çıt çıt montajlarında ise kapılara 2 adet pencerelere 1 er adet çıtçıt bağlantısı yapmanız doğru orantı olacaktır. Bütün sineklik modellerinin montajı mantığı neredeyse aynıdır. Sadece menteşeli sinekliklerde metot biraz daha farklı olmakla birlikte stor sineklik, pileli sineklik kısacası kızaklı veya bir diğer adı ile sürgülü sistemlerde mantık tamamen hepsinde aynıdır.

Tüm detaylar ve sineklik fiyatları için;



Yorumlar